Het is tijdelijk niet mogelijk online een afspraak in te plannen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Samenwerken met tandarts groepspraktijk

Onze samenwerking

Bij Benedenti Groep kijken we uit naar tandartsen die met ons willen samenwerken. Dat kan in elke fase van je carrière zijn, bijvoorbeeld als …

Tandarts met ervaring en ambitie

Je wil je eigen praktijk uitbouwen of een nieuwe praktijk opstarten om die te laten uitgroeien tot een volwaardige groepspraktijk. Dankzij onze organisatorische steun krijg je de kans je sterk te focussen op de tandheelkunde, de samenwerking met je team en op wat jij in je praktijk het belangrijkst vindt. Ook voor het vastgoedaspect dokteren we samen een slimme oplossing uit.

Tandarts die toe is aan iets nieuws

Werk je al in een groepspraktijk? Maar heb je een probleem met de ligging, ondersteuning, aanpak of vrijheid? Wil je gewoon eens andere lucht opsnuiven? Praat met ons. Dan zie je hoe onze praktijken werken. En hoe dat een troef is voor jouw professionaliteit.

Tandarts met twee of drie stoelen – en toe aan een betere balans werk-leven

In een middelgrote praktijk draag je alle lasten van de organisatie. Ook financieel. Dat merk je aan je eigen levenskwaliteit en gezondheid. Maar ook de patiënt voelt het. We helpen je uit die impasse en nemen als vennoot de volledige organisatie op ons. Steek je licht op bij ons. Zodat je als tandarts-eigenaar je alleen nog hoeft te focussen op de tandheelkunde, op één discipline of op wat je organisatorisch graag wil blijven doen.

Tandarts met een grote praktijk

Je leidt een grote groepspraktijk maar maakt je zorgen over de opvolging. Dankzij onze inbreng is die gewaarborgd. En wat meer is: we sleutelen aan de organisatie met het oog op groei. Met alle respect voor de bestaande cultuur van je praktijk. Resultaat: je floreert op het einde van je carrière als nooit tevoren.

Solo tandarts

Je wil ontsnappen uit je solopraktijk tussen vier muren. Maar je hebt nooit de kans gekregen of mensen gevonden om dat te doen. We bespreken je wensen en dromen. En we zoeken een integratie in een van onze groepspraktijken. Of we brengen twee of meer solopraktijken samen en bouwen er een stevige organisatie rond. Zodat jouw patiënten een tandarts voor zich krijgen die hen veel meer aandacht kan geven dan vroeger.

Interesse in een samenwerking?

Mailen kan naar Nick Aerts op nick.aerts@benedenti.be.

Infobrochure Benedenti Groep.pdf