Het is tijdelijk niet mogelijk online een afspraak in te plannen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Praktisch

Je eerste bezoek

We maken kennis en brengen de situatie van je mond in kaart. We luisteren naar je wensen en bespreken de mogelijkheden op korte en lange termijn. Wat kan? Wat kost het? Voor elke behandeling krijg je vooraf de prijs. Klaar en duidelijk.

Parking, wifi, betaalmogelijkheden

Al onze vestigingen hebben een eigen parking. En in de buurt vind je ook altijd een plaatsje. We houden wachttijden zo kort mogelijk. Zelf ruim op tijd bij ons? Overal is er wifi voor de bezoekers. Betalen gebeurt liefst elektronisch, via Bancontact of Visa, maar kan natuurlijk ook cash.

Tijdig afspraak annuleren

We doen er alles aan om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Zo sturen we goed op voorhand een sms of mail ter herinnering aan je afspraak. We rekenen er dan ook op dat je aanwezig bent, of minimum 24u op voorhand afbelt. Gebeurt dat niet, dan rekenen we een symbolische vergoeding aan van 50€ voor afspraken tot één uur, en 75€ voor afspraken langer dan een uur.