Het is tijdelijk niet mogelijk online een afspraak in te plannen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Nieuwe flagship tandartsenpraktijk Benedenti Groep feestelijk geopend

Zopas werd de gloednieuwe state-of-the-art tandartsenpraktijk van Benedenti Groep in Herentals feestelijk geopend. Langs de Gareelmakersstraat werd het afgelopen jaar hard gewerkt aan een fonkelnieuw gebouw waarin de tandartsenpraktijk, voorheen elders in Herentals gevestigd, haar nieuwe thuis vindt.


Deze spiksplinternieuwe multidisciplinaire groepspraktijk van Benedenti Groep in Herentals beschikt over 15 stoelen en is uniek in Vlaanderen. Ze is erop gericht om enerzijds patiënten welkom te doen voelen in een omgeving waarin ze de best mogelijke zorgen ontvangen en anderzijds om medewerkers een aangename en optimale werkomgeving te bieden. Tevens zal de praktijk in Herentals fungeren als hoofdkwartier en administratief centrum van de Benedenti Groep.

 

Bekijk persbericht

nieuwe-flagship-tandartsenpraktijk-benedenti-groep-feestelijk-geopend nieuwe-flagship-tandartsenpraktijk-benedenti-groep-feestelijk-geopend nieuwe-flagship-tandartsenpraktijk-benedenti-groep-feestelijk-geopend nieuwe-flagship-tandartsenpraktijk-benedenti-groep-feestelijk-geopend