Het is tijdelijk niet mogelijk online een afspraak in te plannen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Openingsreceptie was een succes

Zopas openden we feestelijk onze gloednieuwe flagship tandartsenpraktijk in Herentals. Een unieke praktijk in België, waar je terecht kan voor alle tandheelkundige behandelingen. Wil je weten hoe de praktijk er van binnen uitziet? En wil je ons aan het werk zien? Kom dan zeker eens een kijkje nemen tijdens #OpenBedrijvenDag op 7 oktober. Onze deur staat alvast open!

gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals gloednieuwe-tandartsenpraktijk-in-herentals