<

Het is tijdelijk niet mogelijk om een afspraak online in te plannen voor de praktijken Berlaar, Genk, Mechelen, Rotselaar, Vrasene en Tienen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Toothstock viert dertigjarig bestaan van Herentalse Benedenti

Benedenti, met hoofdzetel in Herentals, heeft 30 kaarsjes mogen uitblazen. Om dit op gepaste wijze te vieren, heeft de groep van tandartsenpraktijken een compleet muziekfestival georganiseerd. De ronkende naam van het feest: Toothstock. Alle medewerkers, stakeholders en toekomstige tandartsen mochten meegenieten van het knallende verjaardagsfeest, in de bossen van Westerlo. Het werd een dag vol 'love, food, drinks, peace & music', zoals de kleurrijke affiche aankondigde.

Toothstock Festival bood de medewerkers en stakeholders van Benedenti een welkome verademing na anderhalf jaar corona. Ook toekomstige tandartsen - de studenten tandheelkunde - waren welkom om kennis te maken met de sfeer binnen de groep. Op het podium stonden toppers als Willy Sommers, De Romeo's, Belle Perez en DJ Hanz.
30 jaar geleden werd Benedenti opgericht door Rik Claes en zijn vrouw Griet Luyten, beiden tandarts. Intussen groeide het bedrijf uit tot een groep met 9 groepspraktijken in onder meer Berlaar, Herentals en Vlimmeren. In elke praktijk wordt een patiëntgerichte aanpak gehanteerd. Dankzij uitgewerkte protocollen en interne opleidingen gebeurt de zorg in elke vestiging uniform. Het team is ook multidisciplinair. Zo staat er naast elke tandarts een tandartsassistente.
"Wij hebben nu 30 jaar op de teller, en dat hebben we ongelooflijk gevierd met fantastisch festival", zegt een fiere oprichter en ceo Rik Claes. "Dat geeft veel voldoening, en wat fierheid ook. Maar vooral het gevoel van dankbaarheid overheerst. Want we hebben het niet alleen, maar samen gedaan."