Het is tijdelijk niet mogelijk online een afspraak in te plannen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Onze missie

De mooiste glimlach voor elkaar

Dit is waarom we het doen. In letterlijke zin omdat we streven naar een mooi gebit en gezonde mond. En ook figuurlijk omdat een goed gevoel, een sterke teamspirit en écht werkplezier bijdragen aan het geluk van medewerkers en patiënten.

Durven groeien

Op professioneel vlak, omdat we blijven innoveren op zoek naar de optimale tandheelkundige zorgen met volle aandacht voor elke patiënt. Op persoonlijk vlak, omdat we permanent willen leren en werken aan onze talenten en competenties. Daarnaast willen we onze tandheelkundige zorgen uitdragen over heel Vlaanderen.

Kunnen verbinden

Via authentieke verbinding tussen medewerkers, patiënten en leveranciers creëren we duurzame relaties en een positieve sfeer waarin we fijn samenwerken. Zo voelt iedereen zich goed.

Team tandarts groepspraktijk Bendenti

Onze waarden

Echte zorg & verbinding

We gaan bewust eerlijke relaties aan en delen lief en leed. Door te luisteren en ons écht in te leven, creëeren we sterke empathische verbindingen met elkaar en onze patiënten. Dat maakt onze zorg echt én het creëert een positieve, zorgzame spirit van waaruit elk van ons zich beter en gelukkiger in zijn vel voelt.

Kwaliteit & innovatie

De kwaliteit van onze behandelingen is van hoog niveau. We werken met moderne apparatuur en nemen de ruimte om ons constant bij te scholen. De kennis die we opdoen, delen we met elkaar. Zodat we samen groeien en een praktijk vormen die permanent innoveert zonder de voeling met elke patiënt te verliezen.

Comfort & efficiëntie

Een tandartsbezoek moet voor onze patiënten op alle vlakken gemakkelijk en aangenaam zijn. Ons alles-onder-één-dakaanbod is daar wellicht het beste bewijs van. Telkens opnieuw zoeken we flexibel naar oplossingen om onze service te verbeteren en onze samenwerking efficiënt te laten verlopen. Daarom communiceren we open met elkaar en informeren we onze patiënten optimaal.

Plezier & teamspirit

Samen kunnen we hard werken, maar ook hard lachen en plezier maken. Fun is voor Benedenti heel belangrijk. Een sterke teamspirit creëert immers een ontspannen en positieve sfeer die ons goed doet en ook de patiënt niet ontgaat. Want een glimlach van een ander krijg je dikwijls niet zomaar, die creëer je meestal zelf.