Het is tijdelijk niet mogelijk online een afspraak in te plannen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Stage als tandarts in opleiding

Benedenti Groep is een erkende stageplaats voor tandartsen. Wij helpen je graag om de nodige ervaring op te doen en te groeien in de algemene tandheelkunde en de verschillende subdisciplines. Klaar om je opleiding met verve af te ronden? We zouden zeggen: zet er je tanden in!

Jouw stagetraject bij Benedenti

Proactieve begeleiding door ervaren tandartsen

Tijdens je stage bij Benedenti kom je in aanraking met alle disciplines van ons vak. In de eerste fase begin je met assisteren. Daarna ga je snel over tot het uitvoeren van delen van behandelingen. Je kan hierbij steeds rekenen op de begeleiding van één van onze ervaren tandartsen. Zo kunnen we onze patiënten topkwaliteit blijven garanderen.

Leren en groeien op jouw tempo, als tandarts en als mens

Stap voor stap krijg jij alle finesses van het vak onder de knie. Je krijgt geen tijdsdruk opgelegd en altijd is er iemand die je met raad en daad bijstaat en tijd voor je maakt. En als je niet aan de stoel zit, neem je deel aan onze cursussen en interne opleidingen. Die geven je niet alleen tools om te groeien als tandarts, maar ook als persoon. We focussen immers ook op persoonlijke ontwikkeling, het vergroten van je bewustzijn, sterk in je schoenen staan, en je communicatie met patiënten en collega’s.

Zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen

Gaandeweg ga je steeds meer zelfstandig werken en meer verantwoordelijkheid opnemen. Je verwerft een beter inzicht in uitgebreide mondzorgplannen en mag die uiteraard ook zelf uitvoeren. Waar nodig staan wij klaar met begeleiding. Doorheen je hele stage blijven we je ook aanmoedigen om je eigen agenda te blokkeren en interessante behandelingen te blijven volgen bij onze ervaren tandartsen.

Ervaring aan en rond de stoel

Je groeit op je eigen ritme naar het niveau van een excellente tandarts. Je ervaart wat uitstekende patiënten-service betekent en hoe een goed georganiseerde praktijk het verschil maakt voor zowel patiënten als medewerkers.

Blijven plakken bij Benedenti

Na je stage succesvol te hebben afgerond, ben je volledig mee met de werking van onze groepspraktijk en hopen we dat je lid wil blijven van onze Benedenti-familie. Of anders gezegd: je mag altijd bij ons blijven ‘plakken’.

Enkele praktische details

  • Als voltijds stagiair ontvang je een maandelijkse vergoeding van €3100 en krijg je een opleidingsbudget van €6000 voor opleidingen in het binnen- en buitenland
  • Als halftijdse stagiair ontvang je een maandelijkse vergoeding van €1500 en krijg je een opleidingsbudget van €2500.
  • Binnen Benedenti Groep leer je alle disciplines van ons vak kennen en kan je steeds rekenen op de begeleiding van onze tandartsen en je stageverantwoordelijke.
  • Daarnaast krijgen jij en je collega-stagiairs maandelijks een geaccrediteerde opleiding over verschillende topics. Zo kan je meteen met onze tandartsen samenwerken/overleggen en houd je ook contact met je collega-stagiairs.
  • Tijdens je stage ben je een volwaardig lid van ons team. Je bent dan ook meer dan welkom op al onze cursussen, teamvergaderingen, after works, en evenementen.

Interesse in een stage bij Benedenti?

Klaar om een expert te worden in je vak? Aarzel dan zeker niet om je stage-aanvraag in te sturen! Of wil je graag nog meer informatie over de stagemogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze studenten- en stagecoördinator Nick Aerts. Of vul het contactformulier in.

Stuur ons een mailtje