Het is tijdelijk niet mogelijk online een afspraak in te plannen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Vakantiewerk voor studenten tandheelkunde (vanaf 2e bachelor)

Studeer je voor tandarts en ben je op zoek naar een leuke én leerrijke vakantiejob? Wil je graag wat bijverdienen én jezelf extra toespitsen op je studies? Dan geven we je bij Benedenti graag de kans om al eens écht te proeven van het tandartsen-vak.

Jouw vakantiejob bij Benedenti

Ontdek onze groepspraktijk

Tijdens jouw vakantiejob in één van onze Benedenti-praktijken raak je vertrouwd met alle aspecten van tandheelkunde. Je ervaart het reilen en zeilen van een groepspraktijk en leert hoe het is om zelf mee te draaien in een groter geheel.

Leer én assisteer

Concreet ga je alle soorten behandelingen vanop de eerste rij kunnen volgen én onze tandartsen actief mogen assisteren. Hierdoor zie je in één klap een hoop moeizaam geblokte theorie in de praktijk omgezet, wat je ongetwijfeld enorm zal helpen tijdens je verdere studies.

Maak kennis met het ‘werkleven’

Daarnaast snuif je ook het leven op de ‘werkvloer’ op en beleef je eerlijke, kwalitatieve en ethische tandheelkunde. Zo tonen we je niet enkel de praktische kant van ons vak, maar geven we je ook een inzicht in alle belangrijke niet-tandheelkundige facetten: hoe met patiënten en collega’s omgaan, hoe jezelf gedragen in een professionele omgeving, etc.

Loop mee met je toekomstige collega’s

Tenslotte krijg je tijdens je vakantiewerk de kans om met verschillende tandartsen mee te lopen. Op die manier kan je veel collega’s aanspreken en van iedereen wat leren.

Enkele praktische details

  • Wij bieden de mogelijkheid om vakantiewerk te doen vanaf de 2e bachelor tandheelkunde
  • Je gaat bij ons aan de slag met een studentencontract en krijgt een gepaste verloning
  • Je geeft zelf aan in welke praktijk je vakantiewerk wil doen. Wij doen onze uiterste best om de vele aanvragen netjes in elkaar te puzzelen. Lukt het toch niet in de praktijk van je keuze, dan bieden we je de kans om in een andere praktijk aan de slag te gaan.
  • Je krijgt een kilometer- of fietsvergoeding bovenop je vergoeding.
  • Je werkt voornamelijk op weekdagen tijdens de schoolvakanties. Ben je daarnaast ook frequent beschikbaar tijdens het academiejaar? Dan kunnen we je zonder twijfel ook op die momenten regelmatig mee inplannen.

Interesse in vakantiewerk bij Benedenti?

Kan je na het lezen van deze pagina niet wachten om onze nieuwe student-collega te worden?  Aarzel dan niet en neem contact op met onze studenten- en stagecoördinator Nick Aerts. Of vul het contactformulier in.

Stuur ons een mailtje