<

Het is tijdelijk niet mogelijk om een afspraak online in te plannen voor de praktijken Berlaar, Genk, Kontich, Mechelen, Rotselaar, Vrasene en Tienen. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.

Behandelingen Tandbederf bij Melktanden

Behandeling tandbederf bij meltanden bij tandarts groepspraktijk BenedentiAantasting melktanden

Melktanden zijn heel belangrijk omdat ze zorgen voor een goede vorming van het definitieve gebit. Aantasting van de melktandjes kunnen voor problemen zorgen, zowel op jonge leeftijd als later in het leven. Rotte melktanden vallen wel uit - je krijgt dus nog een tweede kans - maar als melktanden vroegtijdig getrokken moeten worden, breekt de definitieve tand soms op een verkeerde plaats door. Trouwens, aangetaste melktanden zorgen ook voor pijn en ongemak! Een abces komt jammer genoeg regelmatig voor.

Bovendien zijn ingrepen bij kinderen niet eenvoudig. Daarom kunnen we de extra aandacht voor melktanden niet genoeg benadrukken!

Lees hier enkele tips om tandbederf bij melktanden te voorkomen.

Ga ook regelmatig op controle bij de tandarts om het behoud van je gebit te garanderen. 

Benedenti Tandartspraktijk

Benedenti tandartspraktijk heeft verschillende vestigingen in Vlaanderen, waar kinderen behandeld kunnen worden: Herentals, Berlaar, Kontich, Mechelen, Genk, Rotselaar, TienenBeerse en Vrasene.

Maak een afspraak